Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 1-106
تعداد مقالات:
7
تأثیر شرایط فرآوری بر قدرت ژل ژلاتین پوست کوسه چانه سفید
صفحه
1-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
423.11 K
تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان
صفحه
15-26
مشاهده مقاله
اصل مقاله
158.66 K
بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد
صفحه
27-40
مشاهده مقاله
اصل مقاله
225.68 K
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)
صفحه
41-54
مشاهده مقاله
اصل مقاله
199.14 K
مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل
صفحه
55-68
مشاهده مقاله
اصل مقاله
397.08 K
نگرشی جدید در تولید کنسانتره پروتئینی کانولا:هیدرولیزin vitro محصولات کانولای (Brasscia napus) فرآوری شده منتخب با غلظتهای مختلف آنزیم فیتاز و شستشو با محلول متانول آمونیاکی
صفحه
69-90
مشاهده مقاله
اصل مقاله
305.96 K
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر ویژگیهای جذب آب نخود در فرآیند خیساندن
صفحه
91-106
مشاهده مقاله
اصل مقاله
228.62 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)