Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 2، تیر 1389
تعداد مقالات:
7
تأثیر فرآیندهای متداول نگهداری میوه خیار بر باقیمانده سم مالاتیون
صفحه
1-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
217.56 K
پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته
صفحه
17-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله
335.66 K
تأثیر تخلیه امعاء و احشاء بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) انجمادزدایی شده، طی نگهداری در یخچال 1±4 درجه سانتیگراد
صفحه
33-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
224.34 K
تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم
صفحه
47-60
مشاهده مقاله
اصل مقاله
164.13 K
تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز
صفحه
61-80
مشاهده مقاله
اصل مقاله
417.55 K
اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه
صفحه
81-98
مشاهده مقاله
اصل مقاله
178.15 K
اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)
صفحه
99-110
مشاهده مقاله
اصل مقاله
183.75 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)