. (1391). تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), 15-26.
MLA
. "تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 1, 1391, 15-26.
HARVARD
. (1391). 'تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), pp. 15-26.
VANCOUVER
. تأثیر مقدار مخمر و زمان تخمیر بر مقدار اسید فیتیک و ویژگیهای ارگانولپتیکی نان بربری در شهرستان گرگان. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(1): 15-26.