درباره نشریه
عنوان |
فرآوری و نگهداری مواد غذایی |
شاپای چاپی |
|
شاپای الکترونیکی |
|
وب سایت |
|
پست الکترونیکی |
fppj@gau.ac.ir |
زبان مقالات |
فارسی- انگلیسی |
دوره انتشار |
فصلنامه |
ناشر |
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان |
با همکاری |
انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران(متن تفاهم نامه) |
سردبیر |
دکتر مرتضی خمیری |
وضعیت |
فعال |
آرشیو مقالات در وب سایت نشریه |
|
آرشیو مقالات در ISC |
|
پروانه انتشار |
|
اخلاق نشر |
از قوانین اخلاق نشر (COPE) پیروی می کند. |
هزینه دریافتی |
داوری اولیه: 50 هزار تومان پذیرش: مقالات کامل 200 هزار تومان گزارش کوتاه 150 هزار تومان |
شیوه داوری |
دو سر کور |
نوع مجوز |
|
روش ماخذ نویسی |
APA |
شناساگر مقالات |
DOI & DOR |
سیستم مشابهت یابی |
|
نشانی نشریه |
ایران، گرگان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دفتر نشریات دانشگاه |
اطلاعات تماس |
32430522-(017)98+ |
تاریخچه نشریه
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی به عنوان یکی از نشریات معتبر علمی و پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است که با هدف گسترش مرزهای دانش، ارتقاء سطح علمی پژوهشگران، اساتید، دانشجویان و فعالان عرصه صنعت غذا اقدام به انتشار آخرین دستاوردهای پژوهشی به صورت فصل نامه به زبان فارسی نموده است. میکروبیولوژی مواد غذایی، فناوری، تولید و نوآوریهای محصولات غذایی، غذاهای فراسودمند، فراوری مواد غذایی و محصولات کشاورزی (با منشاء گیاهی، دامی و دریایی)، ضایعات و پسماند مواد غذایی، سم شناسی مواد غذایی و آلاینده ها، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، نانو و بیوتکنولوژی مواد غذایی، بستهبندی و ماندگاری مواد غذایی، مهندسی صنایع غذایی از موضوعات تحت پوشش این مجله میباشند. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی از تاریخ 1388/4/26 بر اساس توافقنامه با انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 1393/01/25 از کمیسیون بررسی نشریات کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.
این نشریه در ابتدا به صورت دوفصلنامه چاپ می گردید و از ابتدای سال 1400 به صورت فصلنامه چاپ می گردد.
در ابتدای سال 1401 نام لاتین نشریه از Electronical Journal of Food Processing and Preservation به Food Processing and Preservation Journal تغییر یافت.
هزینهها
در مرحله اولیه قبل از ارسال به داوری مبلغ 50 هزار تومان و در مرحله نهایی قبل از صدور پذیرش برای مقالات کامل مبلغ 200 هزار تومان و برای گزارش کوتاه علمی مبلغ 150 هزار تومان برای ارسال، بررسی و چاپ مقالات دریافت میشود.
شماره حساب : 4001108403019781
شماره حساب شبا : 270100004001108403019781
شناسه واریز : 392108478126500000301070060010 نزد بانک مرکزی به نام تمرکز درآمد دانشگاه.
امکان پرداخت آنلاین از طریق شبکه شتاب در سامانه فعال می باشد.
سیاست دسترسی آزاد
نشریه علمی فراوری و نگهداری مواد غذایی، یک نشریه با دسترسی آزاد است بدین معنی که تمام محتوای نشریه بهصورت رایگان در اختیار کاربران و موسسات آنها قرار دارد و کاربران مجاز به دانلود، کپی، توزیع، چاپ، جستجو یا پیوند به متون کامل مقالات در این نشریه بدون اجازه قبلی از ناشر یا نویسنده هستند.
مجوز کپی رایت
اگر یک نسخه خطی حاوی هر تصویر یا متن قبلی منتشر شده باشد ، مسئولیت اخذ مجوز از دارندگان حق چاپ به عهده نویسنده است. نویسنده موظف است نامه های اصلی اجازه کتبی را برای کلیه مطالب دارای حق چاپ که در نسخه های خطی خود استفاده می شود ، تهیه و ارسال کند.
نویسندگان مقالات منتشر شده در ژورنال حق چاپ مقاله خود را حفظ می کنند ، به جز تصاویر شخص ثالث و سایر مطالب اضافه شده توسط ژورنال ، که مشمول حق چاپ توسط صاحبان مربوطه می شوند. بنابراین ، نویسندگان در انتشار و انتشار مجدد مقالات خود آزاد هستند ، مشروط بر این که نشریه اصلی به طور کامل ذکر شود و هرگونه نیاز مالکان حق چاپ شخص ثالث باشد. همچنین خوانندگان در بارگیری و ارسال مقالات با رعایت شرایط نقل قول آزاد هستند.
نشریه علمی فراوری و نگهداری مواد غذایی از اصول کپی رایت تبعیت می کند. این متن ترجمه فارسی سایت می باشد.
اطلاعات بیشتر در وب سایت https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/deed.fa
سیستم مشابهتیاب
نشریه علمی فراوری و نگهداری مواد غذایی بهمنظور جلوگیری از سرقت علمی، متنهای فارسی را با استفاده از سامانه مشابهیاب متون علمی همیاب مشابهتیابی میکند. همه مقالات قبل از ارسال به داوری مشابهتیابی میشوند و چنانچه درصد تشابه بیشتر از 20 درصد باشد، مقاله از روند بررسی خارج خواهد شد.
بیانیه محرمانگی
نامها و آدرس ایمیلهای وارد شده در سایت نشریه، منحصراً برای اهداف نشریه استفاده میشود و برای قسمتهای دیگر قابل دسترسی نیست و در دسترس هیچ شخص و یا سازمان دیگری قرار نخواهد گرفت.
سیاستهای حفظ دیجیتال مقالات
آرشیو وبسایت نشریه
تمام محتوای الکترونیکی (وبسایت، مقالات و ...) به دو روش آرشیو میشوند: نسخه پیدیاف تمام مقالات در وبسایت نشریه بهصورت آنلاین و در دسترس خوانندگان است. در حالیکه یک کپی از همان محتوا در سرور دیگری بهعنوان پشتیبان نگهداری میشود. درصورت بروز مشکل در وبسایت نشریه و از بین رفتن اطلاعات مقالات، هریک از مقالات در فاصله زمانی کمتر از 36-24 ساعت مجددا از سرور پشتیبان، بهصورت آنلاین در وبسایت نشریه منتشر خواهد شد.
پایگاههای نمایهکننده
اطلاعات اصلی و چکیده مقالات منتشر شده در نشریه فراوری و نگهداری مواد غذایی، در چندین پایگاه نمایهسازی میشوند. همچنین علاوه بر اطلاعات اصلی، نسخه پیدیاف تمام مقالات، در "پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)" و نیز "سامانه نشریات علمی ایران" آرشیو میشود.
بایگانی شخصی
کلیه نویسندگان میتوانند مقالات خود را بلافاصله پس از انتشار در وبسایت نشریه، در سیستم شخصی یا وبسایت موسسه خود آرشیو کنند.