Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 3، مهر 1389، صفحه 1-100
تعداد مقالات:
7
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز
صفحه
1-18
مشاهده مقاله
اصل مقاله
288.78 K
بررسی فساد کپکی در نان غنی شده با پودر دانههای بزرک و خرفه
صفحه
19-29
مشاهده مقاله
اصل مقاله
189.06 K
بررسی آلودگی شیر استانهای اصفهان و یزد به آفلاتوکسین M1
صفحه
31-42
مشاهده مقاله
اصل مقاله
195.43 K
تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی
صفحه
43-56
مشاهده مقاله
اصل مقاله
264.67 K
بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو
صفحه
57-70
مشاهده مقاله
اصل مقاله
330.82 K
شیرینکنندههای پلیاولی مختلف بر ویژگیهای حسی کیک بدون قند
صفحه
71-84
مشاهده مقاله
اصل مقاله
206.15 K
استخراج ترکیبات زیستفعال و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای اتانولی و استونی برگهای اوجی
صفحه
85-100
مشاهده مقاله
اصل مقاله
363.61 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)