Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 6، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 1-116
تعداد مقالات:
7
ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)
صفحه
1-16
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
ویژگیهای عملکردی کنسانتره پروتئینی سبوس برنج ایرانی
صفحه
17-33
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.04 M
تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر
صفحه
35-49
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.21 M
اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک
صفحه
51-61
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1 M
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک
صفحه
63-79
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
اینتراستریفیکاسیون نسبی روغن های گیاهی با استفاده از لیپاز به منظور تولید چربی بدون ترانس
صفحه
81-97
مشاهده مقاله
اصل مقاله
468.13 K
بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال
صفحه
99-116
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.26 M
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
شماره 2
شماره 1
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)