نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), 55-68.
. "مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 1, 1391, 55-68.
. (1391). 'مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), pp. 55-68.
. مدلسازی تأثیر دما بر ویسکوزیته عسل. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(1): 55-68.