. (1391). بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), 27-40.
MLA
. "بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 1, 1391, 27-40.
HARVARD
. (1391). 'بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), pp. 27-40.
VANCOUVER
. بررسی اثر آنتیاکسیدانی محصول قهوهای شده فروکتوز بر اکسیداسیون چربی و خواص حسی میگو هندی (Penaeus indicus) در شرایط انجماد. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(1): 27-40.