Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 2، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 1-119
تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب
صفحه
1-17
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1.06 MB
تولید پنیر سفید فراپالایشی سینبیوتیک با استفاده از سویه پروبیوتیک Lactobacillus acidophilusو اینولین
صفحه
19-32
مشاهده مقاله
اصل مقاله 704.73 K
مدل سازی و بهینه سازی استخراج ترکیبات فنولیک از ریشه شیرین بیان به کمک امواج مایکروویو
صفحه
33-55
مشاهده مقاله
اصل مقاله 937.51 K
بررسی میزان ترکیبات فنولی، فعالیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره استونی دو رقم ازگیل (Mespilus germanica L.)
صفحه
57-69
مشاهده مقاله
اصل مقاله 460.39 K
بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم
صفحه
71-86
مشاهده مقاله
اصل مقاله 504.92 K
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی
صفحه
87-104
مشاهده مقاله
اصل مقاله 652.22 K
بازیابی حلال از میسلا روغن- هگزان کلزا با استفاده از فرآیند غشایی نانوفیلتراسیون
صفحه
105-119
مشاهده مقاله
اصل مقاله 371.57 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
دوره 2 (1389)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 1 (1388)