. (1391). بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), 41-54.
MLA
. "بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 1, 1391, 41-54.
HARVARD
. (1391). 'بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA)', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(1), pp. 41-54.
VANCOUVER
. بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(1): 41-54.