. (1391). تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), 1-17.
MLA
. "تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 4, 1391, 1-17.
HARVARD
. (1391). 'تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), pp. 1-17.
VANCOUVER
. تاثیر استفاده از موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست کم چرب. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(4): 1-17.