نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), 87-104.
. "بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 4, 1391, 87-104.
. (1391). 'بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), pp. 87-104.
. بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(4): 87-104.