نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), 71-86.
. "بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 4, 1391, 71-86.
. (1391). 'بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(4), pp. 71-86.
. بررسی ویژگی های حلالیت و الگوی الکتروفورز پروتئین های جوانه گندم. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(4): 71-86.