. (1391). امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), 1-18.
MLA
. "امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 3, 1391, 1-18.
HARVARD
. (1391). 'امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), pp. 1-18.
VANCOUVER
. امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(3): 1-18.