. (1391). تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), 43-56.
MLA
. "تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 3, 1391, 43-56.
HARVARD
. (1391). 'تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), pp. 43-56.
VANCOUVER
. تعیین محتوای کل ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی و ارزیابی ویژگیهای آنتیاکسیدانی عصاره متانولی اوجی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(3): 43-56.