نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), 57-70.
. "بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 3, 1391, 57-70.
. (1391). 'بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(3), pp. 57-70.
. بهینهسازی تولید ماست پروبیوتیک حاوی صمغ زدو. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(3): 57-70.