. (1391). پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 17-32.
MLA
. "پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 2, 1391, 17-32.
HARVARD
. (1391). 'پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), pp. 17-32.
CHICAGO
, "پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته," نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2 2 (1391): 17-32,
VANCOUVER
. پیشبینی هوشمند و لحظهای محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرآیند خشک کردن لایه نازک پسته. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(2): 17-32.