نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 99-110.
. "اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 2, 1391, 99-110.
. (1391). 'اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), pp. 99-110.
. اثر شدت هیدرولیز بر بازیافت نیتروژنی و اندازه مولکولی پروتئین گوشت کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(2): 99-110.