نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 47-60.
. "تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 2, 1391, 47-60.
. (1391). 'تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), pp. 47-60.
. تأثیر صمغ کتیرا بر ویژگیهای فارینوگرافی و اکستنسوگرافی خمیر آرد گندم. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(2): 47-60.