نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1391). تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 61-80.
. "تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 2, 1391, 61-80.
. (1391). 'تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), pp. 61-80.
. تأثیر کاربرد صمغ دانه ریحان و دانه مرو بر ویژگیهای حسی و پایداری سس مایونز. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(2): 61-80.