. (1391). اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), 81-98.
MLA
. "اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2, 2, 1391, 81-98.
HARVARD
. (1391). 'اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2(2), pp. 81-98.
CHICAGO
, "اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه," نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2 2 (1391): 81-98,
VANCOUVER
. اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی (MTG) بر ویژگیهای کیفی نان گندم حاوی آرد جو بدون پوشینه. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1391; 2(2): 81-98.