نویسنده = Sadeghi Mahoonak، Alireza
ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه (W/O/W) تثبیت شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1402

10.22069/fppj.2022.20752.1726

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


Modification of Chemical and Functional Properties of Commercial Cold-Water Fish Gelatin by Oak Acorn (Quercus. Castaneifolia) Phenolic Extract

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-16

10.22069/fppj.2024.22024.1793

Seid Hamidreza Hashemi Kouchaksarayee؛ Hoda Shahiri Tabarestani؛ Alireza Sadeghi Mahoonak؛ Mohammad Ghorbani؛ Mehran Alami


بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 63-86

10.22069/fppj.2023.20894.1731

احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی


کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 91-109

10.22069/fppj.2022.20617.1718

مریم رضائی سراجی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ عظیم قاسم نژاد


بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-78

10.22069/fppj.2022.20087.1701

آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سیده نرگس مظلومی کیاپی؛ محسن رشیدزاده


بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-88

10.22069/ejfpp.2021.19599.1679

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری