پیری قشلاقی, شیما , صادقی ماهونک, علیرضا , اعلمی, مهران و قربانی, محمد . (1394). اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), 31-46.
MLA
پیری قشلاقی, شیما , , صادقی ماهونک, علیرضا , , اعلمی, مهران , و قربانی, محمد . "اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7, 1, 1394, 31-46.
HARVARD
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. (1394). 'اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), pp. 31-46.
CHICAGO
شیما پیری قشلاقی , علیرضا صادقی ماهونک , مهران اعلمی و محمد قربانی, "اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا," نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7 1 (1394): 31-46,
VANCOUVER
پیری قشلاقی, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, اعلمی, مهران, قربانی, محمد. اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1394; 7(1): 31-46.