نویسنده = علیرضا صادقی
ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه (W/O/W) تثبیت شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 28 شهریور 1402

10.22069/fppj.2022.20752.1726

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


Modification of Chemical and Functional Properties of Commercial Cold-Water Fish Gelatin by Oak Acorn (Quercus. Castaneifolia) Phenolic Extract

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-16

10.22069/fppj.2024.22024.1793

Seid Hamidreza Hashemi Kouchaksarayee؛ Hoda Shahiri Tabarestani؛ Alireza Sadeghi Mahoonak؛ Mohammad Ghorbani؛ Mehran Alami


بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 63-86

10.22069/fppj.2023.20894.1731

احسان فیضی کریم آبادی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ هدی شهیری طبرستانی؛ زهرا عطایی


پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 17-35

10.22069/fppj.2022.20156.1703

عبدالستار عوض صوفیان؛ سید مهدی جعفری؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ نرجس ملک جانی


کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 91-109

10.22069/fppj.2022.20617.1718

مریم رضائی سراجی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ عظیم قاسم نژاد


بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 55-78

10.22069/fppj.2022.20087.1701

آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سیده نرگس مظلومی کیاپی؛ محسن رشیدزاده


بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-88

10.22069/ejfpp.2021.19599.1679

عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی؛ سید مهدی جعفری


بررسی ویژگی‌های عملکردی و آنتی اکسیدانی پروتئین باقلای هیدرولیز شده‌ی به روش هیدرولیز ترکیبی

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 25-38

10.22069/ejfpp.2021.14033.1452

سیده پریا سمایی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی


انتخاب بهترین مدل سینتیکی در خشک‌کردن قارچ دکمه‌ای توسط سامانه مادون‌قرمز

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 129-138

10.22069/ejfpp.2021.8164.1203

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 157-170

10.22069/ejfpp.2021.6604.1117

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا.. میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


اثر ضداکسایشی عصارههای میوه کنار (Ziziphus spina-christi ) و هسته خرما (Phoenix dactylitera) رقم مضافتی بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 157-166

10.22069/ejfpp.2020.12286.1389

عباس نمدی پور؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ علیرضا صادقی


بهینه‌سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر به روش سطح پاسخ

دوره 11، شماره 1، تیر 1398، صفحه 117-130

10.22069/ejfpp.2019.7330.1150

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


بهینه‌سازی فرآیند تولید امولسیون‌های لیکوپن در صمغ عربی و مالتودکسترین با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 10، شماره 1، مرداد 1397، صفحه 117-136

10.22069/ejfpp.2018.10705.1331

آزاده سلیمی؛ یحیی مقصودلو؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیایی فر


بهینه یابی استخراج موسیلاژ دانه به با کمک امواج فراصوت و با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 17-31

10.22069/ejfpp.2018.9430.1276

آتنا دهقان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ یحیی مقصودلو


بهینه سازی هیدرولیز پروتئین کنجاله دانه کدو با استفاده از آنزیم آلکالاز جهت دستیابی به حداکثر خاصیت ضد اکسایشی

دوره 9، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 1-12

10.22069/ejfpp.2017.8810.1236

الهام نورمحمدی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی؛ معصومه صادقی


بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی استویا ربایودیانا برتونی و بررسی این خاصیت در دسر لبنی

دوره 8، شماره 2، آبان 1395، صفحه 69-90

10.22069/ejfpp.2017.8119.1201

مونا فلاح شجاعی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مرتضی خمیری


تاثیر تخمیر کنترل شده ‌لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر ویژگی‌های کیفی و بیاتی نان گندم نیمه‌حجیم

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-22

10.22069/ejfpp.2016.3133

عباس عابدفر؛ علیرضا صادقی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی


بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 77-96

مرضیه رئیسی؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک


اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 31-46

شیما پیری قشلاقی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ محمد قربانی


مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 1-12

جواد اکبریان؛ مرتضی خمیری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ احسان محمودی


بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 95-110

علیرضا مهرگان نیکو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ علی طاهری؛ مهران اعلمی