Toggle navigation
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اطلاعات آماری نشریه
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
هزینه دریافتی مقالات
تماس با ما
ورود به سامانه
ورود به سامانه
ثبت نام
English
دوره و شماره:
دوره 3، شماره 1، خرداد 1390
تعداد مقالات:
7
اثرات گلیسرول، سوربیتول و اولئیک اسید بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری به بخار آب و اکسیژن در لایه های نازک تهیه شده از متیل سلولز
صفحه
1-14
مشاهده مقاله
اصل مقاله
973.37 K
تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
صفحه
15-30
مشاهده مقاله
اصل مقاله
550.58 K
ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو
صفحه
31-46
مشاهده مقاله
اصل مقاله
220.51 K
بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی
صفحه
47-62
مشاهده مقاله
اصل مقاله
610.82 K
فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)
صفحه
63-76
مشاهده مقاله
اصل مقاله
229.18 K
اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ
صفحه
77-88
مشاهده مقاله
اصل مقاله
299.86 K
ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی
صفحه
89-101
مشاهده مقاله
اصل مقاله
528.56 K
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 16 (1403)
دوره 15 (1402)
دوره 14 (1401)
دوره 13 (1400)
دوره 12 (1399)
دوره 11 (1398)
دوره 10 (1397)
دوره 9 (1396)
دوره 8 (1395)
دوره 7 (1394)
دوره 6 (1393)
دوره 5 (1392)
دوره 4 (1391)
دوره 3 (1390)
شماره 2
شماره 1
دوره 2 (1389)
دوره 1 (1388)