نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1390). تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 15-30.
. "تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 15-30.
. (1390). 'تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 15-30.
. تأثیر بتاگلوکان جو بدون پوشینه بر ویژگی های رئولوژیکی سس مایونز کم چرب. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 15-30.