. (1390). فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 63-76.
MLA
. "فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 63-76.
HARVARD
. (1390). 'فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.)', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 63-76.
VANCOUVER
. فعالیت آنتی اکسیدانی و ضدمیک روبی عصاره فنولی برگ گیاهان شاتوت(Morus indica L.) و نعنا (Mentha spicata L.). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 63-76.