. (1390). ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 31-46.
MLA
. "ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 31-46.
HARVARD
. (1390). 'ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 31-46.
VANCOUVER
. ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی عصاره برگ و پوسته سبز گردو حاصل از استخراج با امواج مایکروویو. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 31-46.