. (1390). اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 77-88.
MLA
. "اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 77-88.
HARVARD
. (1390). 'اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 77-88.
VANCOUVER
. اثر فرآیند ترکیبی خشک کردن اسمز- هوای داغ تحت خلا ناپیوسته بر روی برخی ویژگی های کیفی برش های پرتقال با استفاده از روش رویه پاسخ. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 77-88.