نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1390). ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 89-101.
. "ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 89-101.
. (1390). 'ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 89-101.
. ارزیابی میزان بیاتی نان بدون گلوتن حاصل از ارقام برنج ایرانی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 89-101.