. (1390). بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), 47-62.
MLA
. "بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3, 1, 1390, 47-62.
HARVARD
. (1390). 'بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 3(1), pp. 47-62.
VANCOUVER
. بررسی اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کازئینات سدیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست قالبی. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1390; 3(1): 47-62.