. (1393). اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), 51-61.
MLA
. "اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6, 2, 1393, 51-61.
HARVARD
. (1393). 'اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), pp. 51-61.
VANCOUVER
. اثر افزودن پودر گردو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و میکروبی پنیر سفید فراپالایش پروبیوتیک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1393; 6(2): 51-61.