. (1393). بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), 99-116.
MLA
. "بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6, 2, 1393, 99-116.
HARVARD
. (1393). 'بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), pp. 99-116.
VANCOUVER
. بررسی قابلیت زنده مانی باکتریهای آغازگر در ماست غنی شده با فلاونوئید و روغن استخراج شده از پوست پرتقال. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1393; 6(2): 99-116.