نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1393). تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), 35-49.
. "تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6, 2, 1393, 35-49.
. (1393). 'تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), pp. 35-49.
. تأثیر شیره انگور بر ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی نوشیدنی کفیر. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1393; 6(2): 35-49.