. (1393). ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), 1-16.
MLA
. "ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6, 2, 1393, 1-16.
HARVARD
. (1393). 'ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم)', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), pp. 1-16.
VANCOUVER
. ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی های نان ترکیبی (گندم سورگوم). نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1393; 6(2): 1-16.