نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
عنوان مقاله [English]
. (1393). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), 63-79.
. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6, 2, 1393, 63-79.
. (1393). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 6(2), pp. 63-79.
. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پروبیوتیک. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1393; 6(2): 63-79.