نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب اندازی تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • آفتابگردان بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • آلژینات سدیم مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]
  • آلیسین اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • آنالیز حسی ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]
  • آنتی اکسیدان اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • آنتی‌اکسیدان پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • آنتوسیانین بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]
  • آویشن شیرازی مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]

ا

  • ارزیابی حسی بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]
  • ارزن تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • ایزوترم مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • اسانس تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • اسانس بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • اسانس آویشن شیرازی بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • اسانس آویشن شیرازی بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • اسانس هسته انگور بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • اسپیرولینا پلاتنسیس تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • استخراج بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]
  • استخراج بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • استخراج مایکروویو استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • استویا بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • اسطوخودوس تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • اسنک بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • اکسایش چربی پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • اکستروژن بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • اکسید تیتانیوم بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • الکتروریسی سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • الگوریتم جهش قورباغه بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • امگا-3 غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • انکپسولاسیون اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]

ب

  • بادرنجبویه پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • بافت سنجی تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • بتاسیکلودکسترین اثر خشک کردن انجمادی و پاششی بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ریخت شناسی ریزکپسول های عصاره سیر با پوشش بتاسیکلودکسترین [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 155-170]
  • بدون گلوتن تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • بدون گلوتن اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • برگ زیتون تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • برنج تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • بروکلی مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • بهینه سازی بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]
  • بهینه‌سازی استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • بهینه‌سازی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]

پ

  • پایداری اکسیداتیو شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]
  • پایداری اکسیداتیو بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • پایداری حرارتی بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • پری ژلاتیناسیون تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • پری ژلاتیناسیون پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • پروتئاز طبیعی بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • پروفایل اسیدهای چرب غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • پسآب زیتون شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]
  • پسته بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • پسماند بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • پکتین استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • پلی‌وینیل‌الکل سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • پنیر اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]

ت

  • تراوش اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • تردی بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • ترد شدن مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • ترکیبات فنولی تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • ترکیب اسیدهای چرب بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • تفاله هویج بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • تیمار حرارتی-رطوبتی اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]

ج

  • جایگزین چربی ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]

چ

  • چربی حیوانی بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]

ح

  • حرارت‌دهی مقاومتی بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]

خ

  • خاصیت آنتی‌اکسیدانی غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • خالص‌سازی مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • خامه قنادی بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • خشک کردن بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • خصوصیات بافتی پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • خصوصیات ضداکسایشی بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]
  • خمیر منجمد اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • خواص فیزیکوشیمیایی سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]

د

  • دارچین بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • دانه قدومه شیرازی ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]
  • درون‏پوشانی تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]

ر

  • رابطه رگرسیون بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • ریزپوشانی بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • رزماری بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • رزماری بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • رنگ سنجی تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • روش سطح پاسخ تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • روغن ارده کنجد پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 33-46]
  • روغن آفتابگردان تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • روغن بادام زمینی بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • روغن سیاه دانه بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • روغن سبوس برنج بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • روغن و عصاره خرفه غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • رئولوژی تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • رئولوژی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]

ز

  • زایلیتول اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • زانتان اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 115-131]
  • زردآلو بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]
  • زعفران مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • زنده‏مانی تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]

ژ

  • ژلاتین مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]

س

  • ساکارز تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • سیب بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • سدیم کازئینات بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • سرخ کردن عمیق بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • سرعت مارپیچ بررسی شرایط فرآیند اکستروژن و ترکیب ساختاره بر ویژگی‌های اسنک ذرت و مغز پسته [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 135-152]
  • سس سویا مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • سس کچاپ تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • سس گوجه‌فرنگی بررسی اثرات افزودن پودر تفاله هویج و استویا در فرمولاسیون سس گوجه‌فرنگی بر ویژگی های کیفی آن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 31-44]
  • سویا بررسی اثر پایدار کنندگی اسانس گیاه رزماری بر روغن‌های آفتابگردان، سویا و چربی حیوانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 95-113]
  • سوریمی بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی بهینه‌یابی فرایند تولید ریزکپسول اسانس آویشن شیرازی: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه‌ی عصبی مصنوعی [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 91-113]
  • شرایط شبیه‏سازی معده تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]
  • شیر شتر بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • شیرینی مسقطی تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 1-14]
  • شکلات تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]

ص

  • صمغ دانه شاهی بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • صمغ زانتان تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • صمغ زدو تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • صمغ کنجاک بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]

ط

  • طارم شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]

ع

  • عناب تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]

غ

  • غلاف باقلا استخراج پکتین از غلاف باقلا با استفاده از انرژی مایکروویو و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 1-21]

ف

  • فرآپالایش اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • فراصوت تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • فراصوت پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • فرمولاسیون بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, آنتی اکسیدانی روغن سیاه دانه ایرانی استخراجی با پرس سرد و سوکسله [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 89-101]
  • فلاوونوئید تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]
  • فیلم زیست تخریب پذیر بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • فنل تاثیر آنتی اکسیدانی ترکیبات فیتوشیمیایی عصاره ها و اسانس اسطوخودوس بر پایداری روغن آفتابگردان [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 115-123]

ق

  • قند های پلی ال تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]

ک

  • کازئینات سدیم مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]
  • کازئینات‌سدیم سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • کیتوزان سنتز نانوالیاف کازئینات سدیم، کیتوزان و پلیوینیل الکل به روش الکتروریسی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 1-18]
  • کیتوزان بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • کیتوزان بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • کربوکسی متیل سلولز بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]
  • کره تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • کروسین مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • کیک تاثیر افزودن آرد ارزن و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 57-70]
  • کلرید سدیم اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • کلرید سدیم پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • کلرید کلسیم پری ژلاتینه کردن نشاسته تایپوکا به وسیله فراصوت: تاثیر نمک های NaCl و CaCl2 با پیش و پسا تیمار فراصوت در خصوصیات بافتی، بیاتی و مورفولوژی نشاسته تاپیوکا [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 77-90]
  • کلسیم اثر غلظت‌های یون کلسیم و نمک و دمای آب‌نمک‌گذاری بر تغییرات بافت، تراوش و تورم پنیر فتای فراپالاش [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 139-154]
  • کم کالری تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 47-58]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بهینه یابی متغیرهای مخلوط- فرآیند درتولید خامه قنادی شیر شتر با استفاده از الگوریتم جهش قورباغه چند هدفه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 57-77]

گ

  • گرماسنج روبشی تفاضلی بررسی پایداری حرارتی روغن های بادام زمینی، سبوس برنج و مخلوط آنها با استفاده از گرماسنجی روبشی تفاضلی( DSC) [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 19-32]
  • گل گاوزبان بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 103-114]
  • گوشت بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • گوشت گوساله شناسایی و بررسی اثر پلی فنل های پساب حاصل از روغن کشی زیتون رقم روغنی شهرستان طارم در افزایش پایداری اکسیداتیو گوشت خام و پخته گوشت گوساله نگهداری شده دردمای یخچال [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 169-186]

ل

  • لاکتوباسیلوس ‏روتری تاثیر درون‏ پوشانی به روش امولسیون بر زنده‏ مانی باکتری لاکتوباسیلوس ‏روتری در شرایط شبیه ‏سازی شده معده [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 43-55]
  • لیستریا مونوسیتوژنز بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]

م

  • مادون قرمز بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • مارچوبه بررسی ارتباط بین ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی و بافتی استیک گوساله ماریناد شده بر اساس معادلات رگرسیونی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 61-78]
  • ماریناد مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • ماست غنی‌شده غنی‌سازی ماست با گیاه خرفه(Portulaca oleracea): ارزیابی پروفایل اسیدهای چرب و خواص آنتی اکسیدانی [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 79-94]
  • ماندگاری بررسی اﺛﺮ پوشش کیتوزان و عصاره دارﭼﯿﻦ بر خصوصیات کیفی، فیزیکوشیمیایی و میکروبی میوه سیب طی نگهداری در سردخانه [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 23-42]
  • ماهی گواف بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]
  • مدل‌سازی بررسی سینتیک و مدلسازی خشک کردن رزماری (Rosmarinus officinalis ‌L.) با استفاده از مادون قرمز [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 153-160]
  • میگو مقایسه اثر پوشش های آلژینات سدیم، کازئینات سدیم و ژلاتین در ترکیب با اسانس آویشن بر ماندگاری میگو [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 15-30]

ن

  • نایسین بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • نانوامولسیون بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد لیستریایی اسانس آویشن شیرازی و کاربرد آن با نایسین در نانوپوشش کیتوزان در فیله مرغ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 113-127]
  • نانو ذرات بررسی خواص فیزیکی و آنتی اکسیدانی فیلم زیست تخریب پذیر سدیم کازئینات حاوی نانو اکسید تیتانیوم و اسانس هسته انگور [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 1-15]
  • نانوساختار اکسید گرافن/کیتوزان مطالعات سینتیکی و ایزوترم استخراج کروسین زعفران با استفاده از نانوکامپوزیت 3بعدی اکسیدگرافن اصلاح شده با کیتوزان [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 55-76]
  • نانولیپوزوم تاثیر افزودن نانولیپوزم حاوی عصاره برگ زیتون روی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمایی، میکروبی و حسی کره [دوره 13، شماره 1، 1400، صفحه 45-55]
  • نشاسته مقاوم تأثیر صمغ زدو و نشاسته مقاوم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافت سس کچاپ [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 147-157]
  • نوشیدنی بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی نوشیدنی بازسازی شده از برگه خشک‌شده زردآلو [دوره 13، شماره 4، 1400، صفحه 129-145]

و

  • واژگان کلیدی: عناب بررسی ویژگی های ضد اکسایشی عصاره میوه عناب استخراجی به روش حرارت دهی مقاومتی در خامه قنادی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 95-118]
  • واژه‌های کلیدی: استیک گوساله مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 37-54]
  • واژه‌های کلیدی: برگر گوشت گوساله ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]
  • واژه های کلیدی: نشاسته تأثیر ساکارز، ایزومالت و مالتودکسترین بر بافت و ساختار نشاسته تاپیوکا قبل و بعد از فراصوت [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 119-134]
  • ویژگی‌های بافتی بررسی اثر صمغ کنجاک بر ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، بافتی و حسی سوریمی حاصل از ماهی گواف کوچک (Anodontostoma chacunda) [دوره 13، شماره 3، 1400، صفحه 17-36]

ه

  • هیدروکلوئید ارزیابی ویژگی های تکنولوژیکی و حسی برگرهای کم چرب گوشت گوساله محتوی صمغ دانه قدومه شیرازی به عنوان جایگزین چربی [دوره 13، شماره 2، 1400، صفحه 79-94]