دوره و شماره: دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 1-168 
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی

صفحه 1-15

10.22069/ejfpp.2022.19619.1683

سید محمد مهدی شبیری؛ امیر حسین الهامی راد؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مسعود شفافی زنوزیان؛ محمد رضا سعیدی اصل


اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال

صفحه 89-104

10.22069/fppj.2022.17452.1590

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور