دوره و شماره: دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 1-152 
بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus)

صفحه 55-78

10.22069/fppj.2022.20087.1701

آیسان ایزانلو؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ هدی شهیری طبرستانی؛ سیده نرگس مظلومی کیاپی؛ محسن رشیدزاده


مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3

صفحه 103-124

10.22069/fppj.2022.20004.1700

فاطمه اشعاری؛ محمد مهدی طاعتی کلی؛ مهران حبیبی رضائی؛ سجاد تاجدینی


ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا

صفحه 141-152

10.22069/fppj.2022.19930.1694

محمود کهنه پوشی؛ الهام آزادفر؛ اعظم آزادفر؛ محمد امین حیدرزادی؛ زهره بهرامی