نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آِب پنیر تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL912 در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 21-42]
  • آزمایشات فاکتوریل بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپ‌‌های آلو و گوجه‌سبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]
  • آستاگزانتین مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
  • آفلاتوکسین M1 رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
  • آلژینات سدیم ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
  • آنتی اکسیدان تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
  • آنتی‌اکسیدان طبیعی مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
  • آنتالپی ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
  • آنتی باکتری تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
  • آنزیم پپسین و تریپسین ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 1-19]
  • آنزیم ترانس گلوتامیناز تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]

ا

  • ارزش تغذیه ای ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
  • ارقام جدید بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپ‌‌های آلو و گوجه‌سبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]
  • ایزوله پروتئین سویا بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
  • اسانس مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • اسانس تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
  • اسانس بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
  • استافیلوکوکوس اورئوس بررسی فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجه‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرکرد [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 79-94]
  • استخراج سبز مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]
  • اسید آسکوربیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
  • اسید تارتاریک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
  • اسید سیتریک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
  • اسید مالیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]
  • ایمنی غذایی رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
  • ایمنی غذایی بررسی فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجه‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرکرد [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 79-94]
  • امولسیون پیکرینگ بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
  • اولتراسوند مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]

ب

  • بافت تصویر بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
  • بتاگالاکتوزیداز جداسازی و شناسایی قارچ‌های تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
  • بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 43-62]
  • بعد برخالی بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
  • بیماری سلیاک تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
  • بنه ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
  • بهینه سازی مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 95-111]

پ

  • پایداری امولسیون بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]
  • پارامترهای رنگی تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
  • پاستا تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
  • پذیرش کلی تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
  • پری بیوتیک ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
  • پروبیوتیک ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
  • پروتئین دانه کدو ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 1-19]
  • پروتئین کینوآ بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]
  • پروتئین هیدرولیز شده ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 1-19]
  • پوست موز مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 95-111]
  • پوشش‌دهی بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 43-62]

ت

  • تخلخل بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
  • ترانس گالاکتوزیلاسیون جداسازی و شناسایی قارچ‌های تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
  • ترکیبات فنلی ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
  • تشخیص زودهنگام شناسایی سریع گونه گوسفند (Ovis aries) در نمونه گوشت با استفاده از روش تکثیر هم دما [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 63-78]
  • تقلبات گوشتی شناسایی سریع گونه گوسفند (Ovis aries) در نمونه گوشت با استفاده از روش تکثیر هم دما [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 63-78]

ج

  • جاذب طبیعی مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 95-111]
  • جوانه یونجه ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]

خ

  • خواص فیزیکوشیمیایی تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]

ر

  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]

ز

  • زمان نگهداری بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]

ژ

  • ژلاتین تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]

س

  • ساختار مغز نان بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]
  • سرخ‌کردن تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
  • سس مایونز بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
  • سفتی بافت تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
  • سودوموناس آئروژینوزا مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

ش

  • شاخص پذیرش ارزیابی اثرات استفاده از عصاره آبی پودر میوه بنه بر خواص کیفی و بیاتی نان حجیم [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 15-39]
  • شاخص فعالیت امولسیون بهینه سازی شاخص فعالیت و پایداری امولسیون پروتئین کینوآ [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 101-114]
  • شبکه عصبی مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 95-111]
  • شبه غلات تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
  • شیره توت قرمز مقایسه شبکه عصبی و طراحی فاکتوریل در بهینه‌سازی کاهش کدورت شیره توت قرمز [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 95-111]
  • شناسایی مولکولی جداسازی و شناسایی قارچ‌های تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]

ض

  • ضایعات میگو مقایسه‌ روش اولتراسوند و خیساندن برای استخراج رنگدانه آستاگزانتین از میگوی موزی (Fenneropenaeus merguiensis) و سخت‌پوست گاماروس (Pontogammarus maeoticus) به کمک میکروامولسیون مایع یونی در آب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 53-66]

ع

  • عصاره خرفه تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]

ف

  • فاقد گلوتن تولید و ارزیابی ویژگی‌های رنگ، بافت، عملکردی و حسی پاستای فرمی فاقد گلوتن اصلاح شده آنزیمی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 41-52]
  • فرآیند خشکباری بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپ‌‌های آلو و گوجه‌سبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی ویژگی های تغذیه ای جوانه یونجه و تأثیر تخمیر با باکتری های پروبیوتیک بر ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و ‏پری بیوتیکی آن [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 55-78]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی و فنول کل تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL912 در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 21-42]
  • فعالیت آنزیم جداسازی و شناسایی قارچ‌های تولیدکننده بتاگالاکتوزیداز و بررسی فعالیت آنزیم حاصل از جدایه منتخب [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 87-101]
  • فیلم تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]
  • فیله مرغ بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 43-62]

ک

  • کاربرد غذایی بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
  • کربوکسی‌متیل‌سلولز تهیه فیلم خوراکی فعال بر پایه ژلاتین-کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی عصاره خرفه(portulaca oleracea): بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 115-130]
  • کرج رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
  • کیک اسفنجی بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
  • کندر تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
  • کینوا بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 81-98]

گ

  • گابا تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL912 در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 21-42]
  • گازکروماتوگرافی متصل به طیف سنج جرمی بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]
  • گوشت گوسفند شناسایی سریع گونه گوسفند (Ovis aries) در نمونه گوشت با استفاده از روش تکثیر هم دما [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 63-78]
  • گوشت مرغ بررسی فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجه‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرکرد [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 79-94]

ل

  • لاکتوباسیلوس برویس NCL912 تولید گاما آمینو بوتیریک اسید توسط لاکتوباسیلوس برویس NCL912 در آب پنیر غنی شده با اسید گلوتامیک [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 21-42]
  • لیستریا مونوسایتوژنز مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • لعل کوهستان مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]

م

  • مدت زمان قابلیت مصرف بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 43-62]
  • مقاومت به متی‌سیلین بررسی فراوانی ژن‌های کد کننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی ایزوله‌های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جدا شده در گوشت و احشاء خوراکی جوجه‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرکرد [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 79-94]
  • مقدار رطوبت تأثیر پیش‌تیمار مایکروویو بر جذب روغن و ویژگی‌های کیفی و حسی برش‌های سیب‌زمینی سرخ‌شده [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 131-147]
  • مکانیسم پایداری بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
  • میکروامولسیون تولید و ارزیابی میکروامولسیون‌های ضد‌اکسیدان و ضدباکتری طبیعی ترکیبی از اسانس‌های کندر، سیر و سیاهدانه [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 67-85]
  • میوه خشکباری بررسی قابلیت فرآوری و خشکباری برخی ارقام و ژنوتیپ‌‌های آلو و گوجه‌سبز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 1-17]

ن

  • نانوامولسیون مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 33-48]
  • نانوذره بررسی عوامل موثر بر پایداری امولسیون‌های پایدار شده با نانوذرات و کاربرد آنها در صنایع غذایی [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 19-53]
  • نشخوارکنندگان رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 67-79]
  • نعناع بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 43-62]
  • نگهدارنده بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز [دوره 16، شماره 3، 1403، صفحه 79-99]

و

  • ویژگی‌های حسی بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
  • ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی بررسی اثر ذرات ایزوله پروتئین سویا غنی شده با کنستانتره آب زرشک بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیک اسفنجی [دوره 16، شماره 2، 1403، صفحه 1-14]
  • ویسکوزیته پلاستیک اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان [دوره 16، شماره 1، 1403، صفحه 17-32]

ه

  • هیدرولیز ترکیبی ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 1-19]
  • هیدرولیز ساده ارزیابی قابلیت آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده دانه کدو تحت تاثیر هیدرولیز آنزیمی ساده و ترکیبی توسط پپسین و تریپسین [دوره 16، شماره 4، 1403، صفحه 1-19]