آ
-
آبچک
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
-
آلکالاز
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
-
آنتی اکسیدان
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]
ا
-
اثرضدمیکروبی
مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
-
اسانس
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
-
استخراج
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
-
امواج فراصوت
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
-
اناریجه
فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
انجماد
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
-
اندازه ذرات
نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]
-
انکپسولاسیون
نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]
ب
-
باز شدن یخ
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
-
بکرایی
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
-
بهینه¬سازی
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
-
بهینهسازی
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
پ
-
پروبیوتیک
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
-
پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
-
پساب
استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحدهای فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراجگر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
-
پوششخوراکی
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
ت
-
ترکیبات فنولی
استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحدهای فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراجگر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
د
-
درصد ممانعت کنندگی
مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
ر
-
روش سطح پاسخ
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
-
رئولوژی
نانو کمپلکس های ژلان -کازئینات به عنوان حامل امگا سه: بررسی اندازه ذرات، رئولوژی و کارایی انکپسولاسیون [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 19-42]
س
-
سطح پاسخ
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
ع
-
عصاره برگ زیتون
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]
-
عصاره طارونه
مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
غ
-
غشاهای مایع میکروامولسیونی
استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحدهای فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراجگر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
ف
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بهینه سازی عوامل مؤثر در فعالیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ی ماهی کاراس (Carassius carassius) به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 95-110]
-
فعالیت ضد میکروبی
فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
ک
-
کارایی استخراج
استخراج ترکیبات فنولی از پساب واحدهای فرآوری پسته با غشای مایع میکروامولسیونی به عنوان نانواستخراجگر [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 61-79]
-
کیتین
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
-
کره
اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 81-94]
-
کروماتوگرافی گازی
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
-
کیفیت تخم مرغ
بهینهسازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی بر پایۀ کربوکسی متیل سلولز براساس حداقل اُفت وزنی و حداکثر اندیسِ "هاو" در تخممرغ با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 43-58]
-
کلید واژه: شیر تخمیری شتر
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
-
کلمات کلیدی: کورکومین
بهینه سازی شرایط استخراج کورکومین از ریزوم گیاه زردچوبه ( Curcuma longa) به کمک امواج فراصوت با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 75-89]
گ
-
گلیسرول
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
ل
-
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک از چال در استان گلستان [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 131-148]
م
-
مایکرویو
مقایسه استخراج اسانس پوست بکرایی با استفاده از روش های مایکرویو و مایکرویو با پیش تیمار اولتراسوند [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 111-124]
-
ماهی فیتوفاگ
فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
متیل سلولز
فعالیت ضد میکروبی فیلم خوراکی متیل سلولز غنی شده با اسانس اناریجه بر روی فیله های ماهی فیتوفاگ در شرایط نگهداری در یخچال [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 13-26]
-
محصولات دریایی
یخ پوشانی میگوی منجمد با استفاده از هیدروکلوئید کیتوزان به منظور بهبود ویژگی های کیفی آن [دوره 5، شماره 2، 1392، صفحه 1-17]
-
میکروبراث دایلوشن
مطالعه اثرضدمیکروبی عصاره طارونه (Phoenix Dactylifera ) بر باکتری های بیماری زا و کپک های عامل فساد [دوره 5، شماره 1، 1392، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد