آ
                
                
                                    - 
                    
                                                    آزمون MTT
                        
                                                    بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    آلرژی
                        
                                                    اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    آلرژن
                        
                                                    اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    آنتی اکسیدانی
                        
                                                    ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ا
                
                
                                    - 
                    
                                                    ارزیابی کیفی
                        
                                                    ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اسانس
                        
                                                    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اسانس آویشن کرمانی
                        
                                                    بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اسانس پونه
                        
                                                    ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اسانس خردل
                        
                                                    کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اسپیرولینا پلاتنسیس
                        
                                                    بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اشترودل
                        
                                                    امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اصلاح شیمیایی
                        
                                                    بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    افزودنیهای مجاز
                        
                                                    مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    الیاف الکتروریسی شده
                        
                                                    کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ایمنی شیمیایی غذا
                        
                                                    نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ایمنی میکروبی غذا
                        
                                                    نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    امولسیون پیکرینگ
                        
                                                    تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    امولسیون چندلایه"'
                        
                                                    بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    اندیس کار
                        
                                                    بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ب
                
                
                                    - 
                    
                                                    بیاتی
                        
                                                    امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    بازار ماهی
                        
                                                    ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    بافت
                        
                                                    امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    باکتریهای لاکتیک اسید
                        
                                                    بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    برچسب پاک
                        
                                                    مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
پ
                
                
                                    - 
                    
                                                    پایداری اکسایشی
                        
                                                    بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پایداری میکروبی
                        
                                                    بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پایش مقاومت
                        
                                                    حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پریبیوتیک
                        
                                                    بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پرتقال
                        
                                                    بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پروبیوتیک ها
                        
                                                    نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پرولین
                        
                                                    بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پست بیوتیک ها
                        
                                                    نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پنیر فراپالوده کمچرب
                        
                                                    تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    پوشش خوراکی
                        
                                                    بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ت
                
                
                                    - 
                    
                                                    تازگی
                        
                                                    ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ترخون
                        
                                                    بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ترکیبات معطر
                        
                                                    بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ج
                
                
                                    - 
                    
                                                    جریان پذیری
                        
                                                    بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
چ
                
                
                                    - 
                    
                                                    چابهار
                        
                                                    ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
خ
                
                
                                    - 
                    
                                                    خشک کن انجمادی
                        
                                                    تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    خشک کن پاششی
                        
                                                    تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    خشککن پاششی
                        
                                                    کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    خواص فیزیکوشیمیایی
                        
                                                    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    خواص مکانیکی
                        
                                                    ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    خواص مکانیکی
                        
                                                    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
د
                
                
                                    - 
                    
                                                    دیاستاز
                        
                                                    بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    درونپوشانی
                        
                                                    بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    دسر نوشیدنی شیری
                        
                                                    بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ر
                
                
                                    - 
                    
                                                    راندمان ریزپوشانی
                        
                                                    کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ریزپوشانی
                        
                                                    کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ریزپوشینه
                        
                                                    کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    رنگ
                        
                                                    بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    روغن هسته انگور"'
                        
                                                    بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ز
                
                
                                    - 
                    
                                                    زمان برداشت
                        
                                                    بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    زمان نگهداری
                        
                                                    امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    زئین
                        
                                                    کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ژ
                
                
                                    - 
                    
                                                    ژلاتین
                        
                                                    ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ژلاتین
                        
                                                    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ژلاتین""
                        
                                                    بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ژل پلیساکاریدی
                        
                                                    امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
س
                
                
                                    - 
                    
                                                    ساشه ضدمیکروبی
                        
                                                    تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ساکارز
                        
                                                    بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    سس مایونز
                        
                                                    بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    سینامالدهید
                        
                                                    تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    سینرزیس
                        
                                                    تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ش
                
                
                                    - 
                    
                                                    شیرخشک شتر کم فنیل آلانین
                        
                                                    بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ص
                
                
                                    - 
                    
                                                    صمغ بذر ریحان
                        
                                                    بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    صمغ مصطکی
                        
                                                    بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ع
                
                
                                    - 
                    
                                                    عدس جوانهزده
                        
                                                    اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    عسل تغذیه ای
                        
                                                    بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    عصاره رزماری
                        
                                                    تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    عصاره زنیان
                        
                                                    کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ف
                
                
                                    - 
                    
                                                    فراصوت
                        
                                                    تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فرآوری
                        
                                                    اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فرآوردههای گوشتی
                        
                                                    مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فروسرخ
                        
                                                    اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فعالیت پروتئولیتیکی
                        
                                                    بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فعالیت مهار رادیکال DPPH
                        
                                                    بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فیلم
                        
                                                    بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فیلم خوراکی
                        
                                                    ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فیله بوقلمون
                        
                                                    کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    فناوریهای نوین
                        
                                                    مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ق
                
                
                                    - 
                    
                                                    قدومه شهری
                        
                                                    بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ک
                
                
                                    - 
                    
                                                    کازئینات
                        
                                                    تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    کپک سبز
                        
                                                    حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    کیتوزان""
                        
                                                    بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    کنژوگه
                        
                                                    تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    کورکومین
                        
                                                    بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
م
                
                
                                    - 
                    
                                                    مادهغذایی
                        
                                                    اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ماست قالبی
                        
                                                    بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مایکروویو
                        
                                                    اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مالتودکسترین
                        
                                                    تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ماهیان خوراکی
                        
                                                    ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مدل پیج
                        
                                                    اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مرزه
                        
                                                    بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مکان برداشت
                        
                                                    بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    میکروکپسول
                        
                                                    تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    مورینگا اولیفرا
                        
                                                    بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    میوه پرتقال
                        
                                                    حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    میوه خرما
                        
                                                    تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ن
                
                
                                    - 
                    
                                                    نیتروژن محلول
                        
                                                    تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    نسبت فروکتوز به گلوکز
                        
                                                    بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    نسبت هاسنر
                        
                                                    بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    نگهدارنده طبیعی
                        
                                                    بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    نمکهای فسفاته
                        
                                                    مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
و
                
                
                                    - 
                    
                                                    واژههای کلیدی: انبارمانی
                        
                                                    بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ویژگی ضدمیکروبی
                        
                                                    بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ویژگیهای بیوشیمیایی
                        
                                                    بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ویژگیهای پروبیوتیکی
                        
                                                    بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
                                            
 
                                    - 
                    
                                                    ویژگیهای رنگ
                        
                                                    تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ه
                
                
                                    - 
                    
                                                    هوای داغ
                        
                                                    اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
                                            
 
                                
                
             
         
     
    
    
 
    عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد