نمایه نویسندگان

آ

  • آزادفر، اعظم ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
  • آزادفر، الهام ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
  • آقازاده، معصومه تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]

ا

  • احمدی، زکیه بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • ارجائی، زهرا سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]
  • ایزانلو، آیسان بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • اسماعیل پور، مهرناز ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
  • اشعاری، فاطمه مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • اعلمی، مهران بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • اعلمی، مهران اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • الهامی راد، امیر حسین فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • الوند، معصومه تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • امتیازجو، مژگان مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]
  • امیری، سید سهیل اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]

ب

  • برزگر، حسن بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • بیگ زاده، فرانک ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • بهرامی، زهره ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]

ت

  • تاجدینی، سجاد مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]

ج

  • جعفری، سید مهدی اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • جعفری، سید مهدی بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
  • جعفری، سید مهدی پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • جنت امانی، حسام الدین مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
  • جوینده، حسین تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • جوینده، حسین تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]

چ

  • چراغی، رعنا توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]

ح

  • حبیبی رضائی، مهران مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
  • حجتی، محمد بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • حجتی، محمد تأثیر به‌کارگیری آنزیم‌های لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آب‌نمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
  • حیدرزادی، محمد امین ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
  • حسینی، محمدیار بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • حسن زاده، حامد مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • حسن زاده، حامد تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
  • حنیفی واحد، فاطمه کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]

خ

  • خجسته پور، مهدی اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • خمیری، مرتضی بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • خمیری، مرتضی بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]

د

  • دعوتی، نفیسه بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتی‌بیوتیک‌ در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]

ذ

  • ذوقی، مرتضی مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]

ر

  • ربانی، محمد مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]
  • رحمن، علیرضا کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
  • رشیدزاده، محسن بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • رضایی، رضا تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • رضازاد باری، محمود بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • رضائی سراجی، مریم کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • رمضانی قرا، عبداله ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]

س

  • سیدآبادی، اسماعیل اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • سیدآبادی، محمدمهدی اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • سعیدی اصل، محمد رضا فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • سعیدفر، سارا بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • سیف زاده، مینا ارزیابی ویژگی‌های کیفی خاویار فشرده تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بسته‌بندی محفظه‌ لوله‌ای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]

ش

  • شاویسی، نسیم مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
  • شبیری، سید محمد مهدی فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • شیخ الاسلامی، زهرا فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • شفافی زنوزیان، مسعود فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
  • شفیعی، شیوا اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
  • شهیدی، سید احمد تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • شهیری طبرستانی، هدی بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • شهیری طبرستانی، هدی بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • شهیری طبرستانی، هدی کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • شهیری طبرستانی، هدی اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]

ص

  • صادقی، علیرضا تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • صادقی، علیرضا بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
  • صادقی، علیرضا پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • صادق زاده کشمش تپه، سینا تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
  • صادقی ماهونک، علیرضا بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • صادقی ماهونک، علیرضا کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • صالحی، فخرالدین توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیش‌بینی سینتیک انتقال جرم طی آب‌زدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
  • صالحی فر، مانیا کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
  • صفاری سامانی، الناز تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]

ط

  • طاعتی کلی، محمد مهدی مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوری‌های تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]

ع

  • عبداله زاده، سهراب تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • عشقی نیا، سمیرا بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • علیزاده، محمد بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرح‌آزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
  • علیزاده بهبهانی، بهروز تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
  • علیزاده خالدآباد، محمد تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
  • عوض صوفیان، عبدالستار پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]

ف

  • فارسی، محمد مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]

ق

  • قاسم نژاد، عظیم کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • قربانی، محمد بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
  • قربانی، محمد بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • قربانی، محمد کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
  • قربانی حسن سرایی، آزاده تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • قنبرزاده، بابک مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی سینتیک خشک‌کردن قطعات هویج با‌استفاده از خشک‌کن ترکیبی مادون‌قرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
  • کاشانی نژاد، مهدی اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
  • کاشانی نژاد، مهدی پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • کاوسی، پانیذ بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • کاوه، شیما تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شده‌ی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
  • کشاورز، زهرا ارزیابی ویژگی های آنتی‌اکسیدانی و شیمیایی سس‌سالاد بالزامیک پایدار‌شده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
  • کشیری، محبوبه بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • کشیری، محبوبه بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی و بافتی هیدروژل‌ هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
  • کهن نیا، ناصر ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • کهنه پوشی، محمود ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]

گ

  • گلزار افخم، پژمان مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]

م

  • محمدی، عادله بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
  • مظلومی کیاپی، سیده نرگس بهینه‌سازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتی‌اکسیدانی از قارچ‌خوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
  • معتمدزادگان، علی مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
  • مقصودلو، یحیی بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • ملک جانی، نرجس پیش‌بینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
  • میناسیان، دنیا مروری بر استفاده از نانوامولسیون‌ها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
  • مهرپور، مینا سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]

ن

  • نایب زاده، کوشان ارزیابی بسته‌بندی فعال برپایه پلی‌اتیلن‌ترفتالات حاوی نانوذرات اکسید‌روی و دی‌اکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
  • ناصحی، بهزاد بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره‌ هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
  • نقی زاده رئیسی، شهرام تجزیه‌وتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
  • نوریان بهفر، سعیده بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
  • نوشاد، محمد تأثیر آنزیم ترانس‌گلوتامیناز بر برخی ویژگی‌های ماست چکیده تهیه ‌شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]

ی

  • یوسفی، حسین مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژل‌های نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]