آ
-
آزادفر، اعظم
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
-
آزادفر، الهام
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
-
آقازاده، معصومه
تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
ا
-
احمدی، زکیه
بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
-
ارجائی، زهرا
سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]
-
ایزانلو، آیسان
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتیاکسیدانی از قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
-
اسدی امیرآبادی، علیرضا
بررسی سینتیک خشککردن قطعات هویج بااستفاده از خشککن ترکیبی مادونقرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
-
اسماعیل پور، مهرناز
ارزیابی ویژگی های آنتیاکسیدانی و شیمیایی سسسالاد بالزامیک پایدارشده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
-
اشعاری، فاطمه
مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوریهای تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
-
اعلمی، مهران
بررسی سینتیک خشککردن قطعات هویج بااستفاده از خشککن ترکیبی مادونقرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
-
اعلمی، مهران
اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
-
الهامی راد، امیر حسین
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
-
الوند، معصومه
تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
-
امتیازجو، مژگان
مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]
-
امیری، سید سهیل
اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
ب
-
برزگر، حسن
بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
-
بیگ زاده، فرانک
ارزیابی بستهبندی فعال برپایه پلیاتیلنترفتالات حاوی نانوذرات اکسیدروی و دیاکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
-
بهرامی، زهره
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
ت
-
تاجدینی، سجاد
مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوریهای تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
ج
-
جعفری، سید مهدی
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
-
جعفری، سید مهدی
پیشبینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
-
جنت امانی، حسام الدین
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژلهای نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
-
جوینده، حسین
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر برخی ویژگیهای ماست چکیده تهیه شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
-
جوینده، حسین
تأثیر بهکارگیری آنزیمهای لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آبنمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
چ
-
چراغی، رعنا
توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیشبینی سینتیک انتقال جرم طی آبزدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
ح
-
حبیبی رضائی، مهران
مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوریهای تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
-
حجتی، محمد
بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
-
حجتی، محمد
تأثیر بهکارگیری آنزیمهای لیپاز حیوانی بر توسعه لیپولیز پنیر سفید آبنمکی ایرانی طی نگهداری سرد [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 37-54]
-
حیدرزادی، محمد امین
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
-
حسینی، محمدیار
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرحآزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
-
حسن زاده، حامد
مروری بر استفاده از نانوامولسیونها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
-
حسن زاده، حامد
تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
-
حنیفی واحد، فاطمه
کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
خ
-
خجسته پور، مهدی
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
-
خمیری، مرتضی
بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
-
خمیری، مرتضی
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
د
-
دعوتی، نفیسه
بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتیبیوتیک در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 131-146]
ذ
-
ذوقی، مرتضی
مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]
ر
-
ربانی، محمد
مقایسه ضخامت بهینه برنج پخته شده داخلی و خارجی جهت خنک سازی در محدوده زمانی استاندارد IFSA در کیترینگ هوایی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 91-97]
-
رحمن، علیرضا
کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
-
رشیدزاده، محسن
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتیاکسیدانی از قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
-
رضایی، رضا
تجزیهوتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
-
رضازاد باری، محمود
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرحآزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
-
رضائی سراجی، مریم
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
-
رمضانی قرا، عبداله
ارزیابی بستهبندی فعال برپایه پلیاتیلنترفتالات حاوی نانوذرات اکسیدروی و دیاکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
س
-
سیدآبادی، اسماعیل
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
-
سیدآبادی، محمدمهدی
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
-
سعیدی اصل، محمد رضا
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
-
سعیدفر، سارا
بررسی سینتیک خشککردن قطعات هویج بااستفاده از خشککن ترکیبی مادونقرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
-
سیف زاده، مینا
ارزیابی ویژگیهای کیفی خاویار فشرده تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) پرورشی در بستهبندی محفظه لولهای [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 21-37]
ش
-
شاویسی، نسیم
مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
-
شبیری، سید محمد مهدی
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
-
شیخ الاسلامی، زهرا
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
-
شفافی زنوزیان، مسعود
فرمولاسیون کیک فراسودمند با استفاده از آرد کینوا و بامیه و بررسی اثر آن بر قند خون بیماران دیابتی [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 1-15]
-
شفیعی، شیوا
اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
-
شهیدی، سید احمد
تجزیهوتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
-
شهیری طبرستانی، هدی
بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
-
شهیری طبرستانی، هدی
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتیاکسیدانی از قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
-
شهیری طبرستانی، هدی
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
-
شهیری طبرستانی، هدی
اثر کنسانتره پروتئین باقلا و صمغ زانتان بر ویژگیهای خمیرابه و کیک برنج [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 111-124]
ص
-
صادقی، علیرضا
تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
-
صادقی، علیرضا
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
-
صادقی، علیرضا
پیشبینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
-
صادق زاده کشمش تپه، سینا
تاثیر خاک تونسیل بر کاهش مقدار پاتولین در آب سیب [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 121-130]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتیاکسیدانی از قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
-
صالحی، فخرالدین
توسعه سیستم استنتاج تطبیقی فازی- عصبی در پیشبینی سینتیک انتقال جرم طی آبزدایی اسمزی- فراصوت سیب [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 73-90]
-
صالحی فر، مانیا
کاربرد ارگانوژل حاوی روغن هسته انگور و کارنوبا در تولید مافین [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 79-101]
-
صفاری سامانی، الناز
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر برخی ویژگیهای ماست چکیده تهیه شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
ط
-
طاعتی کلی، محمد مهدی
مروری بر روش های تولید روغن ماهی و فناوریهای تغلیظ امگا 3 [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 103-124]
ع
-
عبداله زاده، سهراب
تجزیهوتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
-
عشقی نیا، سمیرا
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
-
علیزاده، محمد
بررسی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بقای باکتریهای پروبیوتیک آبمیوه های سین بیوتیک صنعتی به روش سطح پاسخ وطرحآزمایشی دی اپتیمال با فاکتوریل ناقص [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 53-70]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر برخی ویژگیهای ماست چکیده تهیه شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
-
علیزاده خالدآباد، محمد
تولید نانوامولسیون های آب در روغن حاوی عصاره سیر و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضد میکروبی و رهایش مواد فرار آن [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 35-51]
-
عوض صوفیان، عبدالستار
پیشبینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
ف
-
فارسی، محمد
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژلهای نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
ق
-
قاسم نژاد، عظیم
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
-
قربانی، محمد
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
-
قربانی، محمد
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
-
قربانی، محمد
کاربرد هیدروژل آلژینات برای ریزپوشانی ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی عصاره گیاه شوید کوهی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 91-109]
-
قربانی حسن سرایی، آزاده
تجزیهوتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
-
قنبرزاده، بابک
مروری بر استفاده از نانوامولسیونها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی سینتیک خشککردن قطعات هویج بااستفاده از خشککن ترکیبی مادونقرمز-بسترسیال [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 59-72]
-
کاشانی نژاد، مهدی
اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 89-104]
-
کاشانی نژاد، مهدی
پیشبینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
-
کاوسی، پانیذ
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
-
کاوه، شیما
تاثیر وزن مولکولی و ترکیب آمینو اسیدی بر خصوصیات آنتیاکسیدانی اجزاء پپتیدی پروتئین هیدرولیز شدهی دانه کدو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 39-58]
-
کشاورز، زهرا
ارزیابی ویژگی های آنتیاکسیدانی و شیمیایی سسسالاد بالزامیک پایدارشده با صمغ فارسی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 73-90]
-
کشیری، محبوبه
بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
-
کشیری، محبوبه
بررسی ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی هیدروژل هیبریدی حاوی ایزوله پروتئین آب پنیر- آپونتیا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 125-139]
-
کهن نیا، ناصر
ارزیابی بستهبندی فعال برپایه پلیاتیلنترفتالات حاوی نانوذرات اکسیدروی و دیاکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
-
کهنه پوشی، محمود
ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره فلفل دلمه ای قرمز در روغن سویا [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 141-152]
گ
-
گلزار افخم، پژمان
مطالعه تاثیر پرتودهی گاما و بسته بندی هوازی، وکیوم و اتمسفر اصلاح شده بر کیفیت گیاه پونه کوهی [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 1-19]
م
-
محمدی، عادله
بررسی و مقایسه ویژگی های عملکردی مخلوط و کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر – اینولین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 71-88]
-
مظلومی کیاپی، سیده نرگس
بهینهسازی تولید پروتئین هیدرولیز شده با ویژگی آنتیاکسیدانی از قارچخوراکی (Agaricus bisporus) [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 55-78]
-
معتمدزادگان، علی
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژلهای نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
-
ملک جانی، نرجس
پیشبینی الگوی توزیع پارامترهای موثر بر ضریب انتقال حرارت نانوسیال در مبدل حرارتی پوسته و لوله با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 17-35]
-
میناسیان، دنیا
مروری بر استفاده از نانوامولسیونها در درون پوشانی ترکیبات زیست فعال: کاربرد آنها در غنی سازی و افزایش ماندگاری مواد غذایی [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 1-33]
-
مهرپور، مینا
سنجش میزان باقیمانده نیترات در گوجه فرنگی و انار و محصولات آنها با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 105-119]
ن
-
نایب زاده، کوشان
ارزیابی بستهبندی فعال برپایه پلیاتیلنترفتالات حاوی نانوذرات اکسیدروی و دیاکسیدتیتانیوم بر ماندگاری مایونز [دوره 14، شماره 3، 1401، صفحه 35-54]
-
ناصحی، بهزاد
بررسی تاثیر رقم و روش استخراج بر فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هسته چند رقم خرمای استان بوشهر [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 1-16]
-
نقی زاده رئیسی، شهرام
تجزیهوتحلیل حالت و اثر شکست (FMEA) برای شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک در فرآیند تولید مالت [دوره 14، شماره 4، 1401، صفحه 55-72]
-
نوریان بهفر، سعیده
بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو [دوره 14، شماره 1، 1401، صفحه 99-115]
-
نوشاد، محمد
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز بر برخی ویژگیهای ماست چکیده تهیه شده از مخلوط شیر گاو و گاومیش [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 17-34]
ی
-
یوسفی، حسین
مقایسه خواص رئولوژیکی نانوژلهای نانوسلولز چوب، نانوسلولز باکتری و نانوکیتین [دوره 14، شماره 2، 1401، صفحه 147-168]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد