آ
-
آقاجانی، محمدعلی
حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
ا
-
احمدیان، حنانه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
-
اخوان، حمیدرضا
تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
-
ارجمند تاجالدینی، حمید
تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
-
امامی فر، آریو
تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
-
امیری عقدایی، سید سهیل
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
ب
-
باقری، امیرحسین
مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
-
بیتا، سراج
ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
برزگر، حسن
بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
-
برزگر، حسن
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
-
بزاز، سارار
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
بیگ محمدی، زهرا
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
-
بلقیسی، سبا
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
-
بوحمید، احلام
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
پ
-
پاک کیش، زهرا
تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
-
پورمهدی بروجنی، مهدی
بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
ت
-
تبارحیدر، کورش
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
-
توسلی، صدیقه
تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
ج
-
جانی قربان، محترم
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
-
جعفری، سید مهدی
تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
-
جعفری، سید مهدی
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
-
جوینده، حسین
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
-
جوینده، حسین
بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
ح
-
حاجی محمدی فریمانی، رضا
تاثیر ساشههای آزادکننده ترکیبات ضدمیکروبی بر برخی ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 83-100]
-
حجتی، محمد
بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
-
حسینی، سید محمد هاشم
بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
-
حسینی، محمدیار
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
-
حسینی، محمدیار
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
-
حسینی، هدایت
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
حسین پور، سارا
امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
-
حسن زاده، حامد
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
-
حسن زاده، حامد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
-
حسینی نجف آبادی، رضا
تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
خ
-
خمیری، مرتضی
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
-
خوشبخت، سید علی
امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
د
-
دهقان سانج، کیمیا
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
دهقان نیری، بنت الحسنی
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
ذ
-
ذوالفقاری، امیر
حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
ر
-
ربانی نسب، حجت اله
حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
-
رجب پور، مرجان
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
-
رحمانیان، علیرضا
امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
-
رضایی، راحیل
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
-
رضوی کامران، هلیا
اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
-
رهبری، مهشید
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
ز
-
زارعی، زهرا
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
س
-
ساجدی نیا، یاسر
ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
سپیدنامه، مرضیه
بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
-
سیفی، طیب
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
-
سلطانی، مصطفی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 1-22]
-
سلیمانیان زاد، صبیحه
کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
ش
-
شاویسی، نسیم
کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
-
شریفیان، سلیم
ارزیابی کیفی برخی از ماهیان خوراکی عرضه شده به بازار ماهی فروشان چابهار [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 43-56]
-
شهبازی، یاسر
کاربرد الیاف الکتروریسی شده بر پایه زئین حاوی عصاره زنیان در نگهداری فیله های بوقلمون [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 45-62]
-
شهیری طبرستانی، هدی
تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
-
شهیری طبرستانی، هدی
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
-
صالحی، فخرالدین
اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
ع
-
عباسی، امین
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
عطایی، زهرا
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 1-18]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
تأثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز و صمغ کاراگینان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رنگ و پذیرش-کلی پنیر فراپالوده کمچرب [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 1-16]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
ف
-
فیضی کریم آبادی، احسان
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
-
فضل آرا، علی
بررسی ویژگیهای امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 83-102]
ق
-
قاسمی باغ ابریشمی، ریحانه
کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
-
قدس ولی، علیرضا
بررسی ویژگیهای کیفی پرتقال تامسون تولیدی استان گلستان [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 101-120]
-
قربانی، محمد
بررسی اثر ریزپوشینه صمغ مصطکی اصلاح شده حاوی کورکومین بر زنده مانی رده سلولی MCF-7 به روش آزمون MTT [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 63-86]
-
قربانی، محمد
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
-
قربانی خطیر، قاسم
حساسیت جدایههایPenicillium digitatum، عامل کپک سبز مرکبات به قارچکشهای ایمازالیل، فلودیوکسونیل، پیریمتانیل، آزوکسی استروبین و تیابندازول در شمال ایران [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 107-126]
ک
-
کاراژیان، رضا
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
-
کرامت، سارا
کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
-
کرمی، مصطفی
تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
-
کشیری، محبوبه
مروری بر فرآورده های گوشتی با برچسب پاک و تکنیکهای نوین جایگزین ترکیبات فسفات دار [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 21-44]
-
کمالی، ساناز
بررسی اثر پارامترهای عملیاتی در خشک کن پاششی بر ویژگی های جریان پذیری شیرخشک شتر کامل کم فنیل آلانین به روش سطح پاسخ [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 103-124]
گ
-
گراوند، فرهاد
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
-
گلی، سید امیرحسین
کاربرد خشککن پاششی در ریزپوشانی اسانس خردل با استفاده از صمغ عربی و مالتودکسترین [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 87-105]
-
گوهری اردبیلی، اشرف
تهیه و فرمولاسیون میکروکپسول های حاوی عصاره رزماری با روش های خشک کن انجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آن ها [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 125-142]
-
گوهرپور، کیمیا
اثر زمان تیماردهی با امواج مایکروویو بر سرعت خشک شدن عدس جوانهزده در خشککنهای مختلف [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 69-82]
م
-
محمدی، علیرضا
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
-
میری، پریا
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم خوراکی ژلاتین حاوی اسانس پونه [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 59-73]
-
میری، پریا
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای فعال خوراکی بر پایه ژلاتین حاوی اسانسهای آویشن، پونه و مریم گلی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 17-33]
-
مرادی، سمانه
نقش پست بیوتیک ها در ارتقاء ایمنی غذایی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 75-108]
-
مرادی، فهیمه
بررسی عوامل اثرگذار بر روی کیفیت و اصالت سنجی عسل های تغذیه ای و طبیعی: اثر نوع منطقه، نوع تغذیه و زمان برداشت [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 19-48]
-
مقصودلو، یحیی
تولید امولسیون پیکرینگ پایدار با استفاده از ذرات هیبریدی متشکل از پلیمرهای زیستی [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 109-124]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
-
مهرنیا، محمدامین
بررسی مقادیر فنل تام، ویتامین C و خواص آنتیاکسیدانی ماست عملگرا حاوی عصاره فلفل دلمهای طی مدت نگهداری [دوره 15، شماره 4، 1402، صفحه 1-20]
-
مویدی، علی
بررسی ایمنی و ویژگیهای پروبیوتیکی باکتریهای لاکتیک اسید پروتئولیتیک جدا شده از شیر خام و ارزیابی توانایی آنها در تولید ترکیبات معطر [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 35-54]
-
موسوی حسینی، محدثه سادات
اثر فراوری بر آلرژنهای موادغذایی [دوره 15، شماره 3، 1402، صفحه 55-76]
ن
-
نوش کام، مجید
امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
و
-
ولایتی، عذرا
امکانسنجی استفاده از ژل سدیم آلژینات جهت افزایش عمر نگهداری تاپ اشترودل [دوره 15، شماره 1، 1402، صفحه 23-41]
ی
-
یوسفی، جواد
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز [دوره 15، شماره 2، 1402، صفحه 49-68]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد