نویسنده = جواد حصاری
مروری بر اصول و کاربرد فن آوری غیرحرارتی فراصوت در فرآوری مواد غذایی

دوره 17، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 35-79

10.22069/fppj.2025.23157.1855

جواد حصاری؛ سیاوش امینی؛ مهناز منافی دیزج یکان؛ حامد همیشه کار


تاثیر سونیکاسیون حرارتی بر ویژگی های شیمیایی آب انگور قرمز در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون

دوره 11، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 21-34

10.22069/ejfpp.2020.14277.1461

جواد حصاری؛ لیلا هوشیار؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ ممتوته شنگول


بررسی ویژگیهای کیفی و ماندگاری بستنی‌خشک نگهداری شده در دماهای مختلف

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 45-61

10.22069/ejfpp.2019.10452.1319

جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت


اثر افزودن اسیدهای آمینه آزاد کازئینی بر پروتئولیز و ویژگی های حسی پنیر فتای فراپالایشی

دوره 9، شماره 2، دی 1396، صفحه 1-16

10.22069/ejfpp.2018.10354.1317

راحله نژاد رزمجوی اخگر؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی


تاثیر امواج فراصوت و دی‌اکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع

دوره 7، شماره 2، مهر 1394، صفحه 1-16

جواد حصاری؛ فهیمه بابایی؛ صفر فرج نیا؛ سید عباس رافت؛ بهرام فتحی اچاچلویی


بررسی نقش سیستم پلاسمین در پروتئولیز پنیر سفید فراپالایشی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392، صفحه 59-73

سهیلا کرمانی زاده؛ جواد حصاری


اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ زیتون در پایداری کره

دوره 5، شماره 1، اردیبهشت 1392، صفحه 81-94

المیرا کرامتجو؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد؛ سید هادی پیغمبردوست؛ محبوب نعمتی