نوع مقاله : مقاله کامل علمی پژوهشی
نویسندگان
1 مدیر گروه صنایع غذایی دانشگاه تبریز
2 دانشگاه تبریز
3 دانشیار گروه فارماکولوژی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تبریز
4 گروه علوم دامی دانشگاه تبریز
5 عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
عنوان مقاله [English]
نویسنده [English]
Kishk is one of the important fermented dairy products in Iran that is suitable for contamination of pathogenic and spoilage microorganisms. The effect of power ultrasound waves (130 w, 20 kHz) was investigated on Staphylocuccos areus and Escherichia coli in liqud Kashk. The results of variance analysis indicated that population of these microorganisms significantly (P0/05).
کلیدواژهها [English]