دوره و شماره: دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-142 
بررسی تأثیر عصاره مرزه و ترخون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، ماندگاری و حسی سس مایونز

صفحه 49-68

10.22069/fppj.2023.20866.1729

سید سهیل امیری عقدایی؛ راحیل رضایی؛ مرجان رجب پور؛ رضا کاراژیان؛ جواد یوسفی


بررسی ویژگی‌های امولسیون چند لایه حاوی روغن هسته انگور ریز پوشانی شده

صفحه 83-102

10.22069/fppj.2023.21400.1764

مرضیه سپیدنامه؛ علی فضل آرا؛ مهدی پورمهدی بروجنی؛ سید محمد هاشم حسینی