ا
-
اتفاق، میر محمد
پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی) [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 45-65]
-
احمدزاده قویدل، ریحانه
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-14]
-
اسمعیلی، محسن
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 81-97]
ب
-
بلندی، مرضیه
بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 103-122]
پ
-
پیروزی فرد، میرخلیل
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 81-97]
-
پیغمبری، سید یوسف
مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 67-83]
-
پورجاجی، فاطمه
تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 29-43]
ت
-
توکلی پور، حمید
تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 29-43]
ج
-
جلالی، حسین
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-64]
ح
-
حسینی، حامد
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-13]
-
حسینی پرور، سید هاشم
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 15-35]
-
حسینی پور، سید حمید
مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 67-83]
-
حسین زاده، محمد سعید
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-46]
خ
-
خزایی، اسماعیل
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 15-28]
-
خلیلیان، صفیه
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 15-28]
-
خوشگذران ابرس، صادق
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-79]
د
-
دارایی گرمه خانی، امیر
بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 103-122]
-
دهقان نیا، جلال
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 85-102]
ر
-
رستم زاد، هانیه
مقایسه عصاره برگ زیتون و آنتی اکسیدان BHT بر زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 67-83]
-
رفیعی نظری، روشنک
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-64]
-
روحانی، عباس
پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی) [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 45-65]
س
-
سیدلو هریس، سید صادق
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 85-102]
-
سرابی اقدم، وحیده
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 15-35]
-
سعیدی راد، محمد حسین
پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی) [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 45-65]
ش
-
شیخ الاسلامی، زهرا
تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 29-43]
-
شریف، نیلوفر
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 81-97]
-
شریفی عرب، غلامعلی
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-64]
-
شهیدی، فخری
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 15-28]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-13]
-
صفری، ابراهیم
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-46]
-
صفری، غفار
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-79]
ط
-
طهماسبی پور، منور
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 85-102]
ظ
-
ظریف نشاط، سعید
پیش بینی حجم کوفتگی سیب با استفاده از شبکه عصبی تابع پایه شعاعی RBF ( و مقایسه آن با مدل رگرسیونی) [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 45-65]
ع
-
عرب عامری، مجید
ارائه مدل کامپیوتری جهت پیشبینی ماندگاری لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس در ماست پروبیوتیک [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 47-64]
-
عسکری ساری، ابوالفضل
بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 99-113]
-
علیزاده، محمد
بهینه سازی شرایط تولید سیب گلاسه با استفاده از کنسانتره میوه [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 81-97]
ق
-
قیافه داودی، مهدی
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-14]
-
قربانی، محمد
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-13]
-
قنبرزاده، بابک
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن انگور پیش تیمارشده با اولتراسوند و کربوکسی متیل سلولز [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 85-102]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 103-122]
-
کریمی، مهدی
تاثیر عصاره چای سبز و اسید آسکوربیک بر خواص شیمیایی و حسی دونات سرخ شده [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 29-43]
-
کریمی فر، پرستو
بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آلو فراوری شده به روش ترکیبی خشک کردن و انجماد [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 1-14]
-
کوشکی، محمدرضا
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-79]
-
کوهی کمالی، پالیز
تاثیر روش های تولید و نگهداری بر خصوصیات حسی شیر غلیظ شده شیرین [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 65-79]
م
-
ماتیا مرینو، لارا
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 15-35]
-
محبی، محبت
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 15-28]
-
محمودی، رزاق
تاثیر تابش لیزر موج پیوسته سبز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پروتئین های سفیده تخم مرغ [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 37-46]
-
معتمدزادگان، علی
مطالعه برهم کنش صمغ دانه ریحان و پروتئین های آب پنیری در محیط آبی [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 15-35]
-
مقامی کیا، حمیده
بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 15-28]
-
مقصودلو، یحیی
کاربرد شاخص دیان مزدوج به عنوان معیاری از پیشرفت اکسایش گردو [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 1-13]
ن
-
نوری، مجتبی
بهینه سازی فرآیند خشک کردن جعفری با استفاده از روش ترکیبی هوای داغ- مایکروویو [دوره 4، شماره 2، 1391، صفحه 103-122]
و
-
ولایت زاده، محمد
بررسی ارتباط تجمع فلز روی با میزان ترکیب شیمیایی عضله هشت گونه ماهی ایران [دوره 4، شماره 1، 1391، صفحه 99-113]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد