آ
-
آبرومند، علی
تولید ژلاتین از ضایعات حاصل از ماهیان شوریده معمولی (Otolithes ruber) و یال اسبی (Trichiurus lepturus) [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 103-114]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394]
-
آزاد مرد دمیرچی، صدیف
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-90]
ا
-
اعلمی، مهران
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 15-30]
-
اعلمی، مهران
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-46]
-
امیری، زهره
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 91-102]
ب
-
بابایی، فهیمه
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
پ
-
پیری قشلاقی، شیما
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-46]
ج
-
جعفری، سیدمهدی
بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 47-60]
ح
-
حصاری، جواد
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-90]
-
حصاری، جواد
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
حصاری، جواد
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394]
خ
-
خمیری، مرتضی
جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 61-76]
ر
-
رافت، سید عباس
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
رئیسی، مرضیه
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
س
-
سلیمی نمین، شریتا
جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 61-76]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-46]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
صالحی، فخرالدین
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 15-30]
ض
-
ضامنی، عاکفه
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 15-30]
ع
-
عزیزخانی، محمد
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 91-102]
-
عزیزخانی، مریم
بررسی تاثیر ضد میکربی اسانس آویشن شیرازی بر پاتوژن های غذایی در گوشت چرخ شده با استفاده از پی سی آر زمان واقعی و پروپیدیوم مونو آزید [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 97-118]
-
علیرضالو، کاظم
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
-
علیرضالو، کاظم
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394]
ف
-
فتحی اچاچلویی، بهرام
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
فتحی آچاچلوئی، بهرام
خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 77-90]
-
فرج نیا، صفر
تاثیر امواج فراصوت و دیاکسید تیتانیوم بر استافیلوکوکوس آرئوس و اشرشیاکلی در کشک مایع [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 1-16]
-
فرج نیا، صفر
بررسی میزان افت ترکیبات تغذیه ای طی فرایند تولید ماست های تغلیظ شده سنتی تولوق و توربا [دوره 7، شماره 1، 1394]
ق
-
قربانی، محمد
اثر آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده آب پنیر بر پیشرفت اکسایش روغن سویا [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 31-46]
-
قربانی، محمد
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
اثر انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی صمغ دانه بالنگو [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 15-30]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی عمر ماندگاری مغز و پودر بادام تحت شرایط مختلف دمایی و بسته بندی [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 77-96]
-
کرباسی، مهری
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
-
کشیری، محبوبه
ارزیابی رهایش لوریل آرژنین اتیل استر مونو هیدرو کلراید و خواص باکتریایی فیلم زیست فعال زئین [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 61-76]
-
کوشش، سمیه
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
-
کوشکی، محمدرضا
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 91-102]
-
کوهی کمالی، پالیز
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 91-102]
گ
-
گلمکانی، محمدتقی
بهینهسازی شرایط استخراج بتالاین از چغندر قرمز به کمک مایکروویو و ارزیابی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره بدست آمده [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 39-60]
م
-
محمدی نافچی، عبدالرضا
بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 47-60]
-
میرزایی، حبیب اله
بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 47-60]
-
میرزانمدی، فرخ
جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 61-76]
-
مقصودلو، یحیی
جداسازی و شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس از شیر خام و تعیین فعالیت اسیدی آنها [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 61-76]
-
موسوی، سید محمد
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
ن
-
ناصحی، بهزاد
بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و رئولوژیکی گندمهای تولیدی در استان خوزستان [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 119-130]
ه
-
هادی نیا، نوشین
کیفیت میکروبی شیرهای پاستوریزه در روز انقضاء در شهر تهران [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 91-102]
-
هاشمی طباطبایی، رامین
بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان [دوره 7، شماره 1، 1394، صفحه 47-60]
ی
-
یارمند، محمد سعید
تولید و بسته بندی نوشیدنی تخمیری فراسودمند از شیره خرما با کمک لاکتوباسیلوس رامنوسوس [دوره 7، شماره 2، 1394، صفحه 17-38]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد