فتحی آچاچلوئی, بهرام , حصاری, جواد و آزاد مرد دمیرچی, صدیف . (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), 77-90.
MLA
فتحی آچاچلوئی, بهرام , , حصاری, جواد , و آزاد مرد دمیرچی, صدیف . "خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق", نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7, 1, 1394, 77-90.
HARVARD
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), pp. 77-90.
CHICAGO
بهرام فتحی آچاچلوئی , جواد حصاری و صدیف آزاد مرد دمیرچی, "خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق," نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7 1 (1394): 77-90,
VANCOUVER
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1394; 7(1): 77-90.