فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, & آزاد مرد دمیرچی, صدیف. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), 77-90.
MLA
بهرام فتحی آچاچلوئی; جواد حصاری; صدیف آزاد مرد دمیرچی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق". نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7, 1, 1394, 77-90.
HARVARD
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق', نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 7(1), pp. 77-90.
VANCOUVER
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 1394; 7(1): 77-90.